GMN organiseert wederom een serie licentiebijeenkomsten.

29 november 2017 15:45

In het kader van ‘Samen vooruit in teeltoptimalisatie’ organiseert GMN deze winter wederom een serie interessante bijeenkomsten die kunnen meetellen voor de verlenging van de spuitlicentie. Tijdens de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen van is het thema Veiligheid en Techniek. Het thema van de andere bijeenkomsten is Teelt.

De volgende bijeenkomsten zijn gepland:

Op de SMTB in Vijfhuizen wordt samen met mechanisatiebedrijf Wout Hogervorst invulling gegeven aan het programma. De bezoekers worden in het eerste deel door GMN bijgepraat over tal van zaken die spelen in onze sector. Zo zal er aandacht zijn voor de snelle ontwikkelingen op het gebied van precisie landbouw. Maar ook de regelgeving en hoe de teler daarmee om kan gaan, komt ter sprake.

Een aantal bijeenkomsten staan specifiek in het teken van bloembollen. Ook hier wordt de actualiteit besproken en wordt nadrukkelijker ingegaan op bemesting. Een ander belangrijk onderwerp betreft geïntegreerd teeltmanagement, ofwel IPM. Wat zijn de vorderingen inzake gewasbescherming van natuurlijke oorsprong? GMN heeft hierin diverse proeven gedaan. Hoe kunnen precisie instrumenten bijdragen aan effectiever inzet van chemie? GMN doet ervaring op in het gebruik van sensoren en deelt graag de resultaten hiervan.

In februari volgen nog de bijeenkomsten die specifiek gericht zijn op akkerbouw. Nadere informatie hierover volgt later.

U kunt u aanmelden door op dit formulier aan te kruisen welke bijeenkomst u wilt bijwonen en het formulier verder in te vullen en met een duidelijke kopie van uw spuitlicentie, vóór 15 december a.s., naar ons toe te sturen:

per mail: info@gmnbv.nl

óf

per post: GMN bv
Schoolweg 74a
1787 AW Julianadorp

Wij zullen uw plaatsing per mail aan u bevestigen.

Wij hopen u met deze service van dienst te zijn, en zien uw opgave graag tegemoet.

GMN

Algemeen:
Telefoon 088-4747000
E-mail info@gmnbv.nl

Bestellingen:
Telefoon 088-4747000
E-mail bestellingen@gmnbv.nl

Verkoop binnendienst:
Telefoon 088-4747097

Financiën:
Telefoon 088-4747098

Postbus:
Postbus 21
2215 ZG Voorhout

BTW nr: NL008275798B01
KvK nr : 37055650

K  w  a  l  i  t  e  i  t     b  e  w  e  e  g  t     o  n  s  !