Medewerker Expertisecentrum Bloembollenteelt

Medewerker Expertisecentrum Bloembollenteelt

Heb jij een sterke affiniteit met de bloembollensector en een gezonde ambitie? Als Medewerker Expertisecentrum Bloembollenteelt leer je alles op het gebied van bloembollen en kun je doorgroeien tot een echte adviseur.


De functie
Door het groeiend aantal proeven en onderzoeken die we in de Agrifirm-GMN proeftuin uitvoeren is deze vacature ontstaan. Als Medewerker Expertisecentrum Bloembollenteelt ondersteun je de projectleider. Je voert verschillende werkzaamheden uit zoals het aanleggen van proeven, het uitvoeren van gewasbescherming, bemesting, irrigatie van de gewassen maar ook monitoring, beoordeling en een stuk verslaglegging van de bevindingen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden in het kort:
 • het uitvoeren van begeleidende werkzaamheden ten behoeve van de projectleider;
 • het uitvoeren van spuitwerkzaamheden t.b.v. de proeven voor de bollenteelt;
 • bollen ontsmetten en het uitvoeren van de warm water behandeling;
 • bollen pellen, planten, tellen, schoonmaken, wegen en uiteindelijk sorteren;
 • Regelmatig zijn er ook opendagen en evenementen waarbij jij verantwoordelijk bent voor de demonstratie van proeven aan klanten.
Je komt in een enthausiast en jong team van 3 vaste collega’s. De werkzaamheden worden gewoonlijk verricht vanuit de vestiging Breezand (Zandvaart 5a). Je rapporteert aan de projectleider, Thijs Wester.

Profiel

 • Heb je een MBO opleiding (bijvoorbeeld Tuin- en akkerbouw) of gerichte (praktijk)ervaring in een soortgelijke functie?
 • Kennis van teelt- en onderzoekstechnieken en kennis van spuittechnieken?
 • Kennis van Excel en Outlook?
 • Heb je een goede communicatieve vaardigheden en kun je zelfstandig werken/spuiten?
 • Je hebt affiniteit met de agrarische sector

Dit ben jij!
Je bent een echte aanpakker die zich nergens te goed voor voelt. Je kunt prima zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om samen met een team van collega’s gezamenlijke doelstellingen te realiseren.

Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende fulltime (40 uur) functie in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan. Dat alles in een omgeving met een plezierige werksfeer.

Verder biedt Agrifirm-GMN:
 • Een goed salaris
 • Een goede pensioenregeling
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitmuntende opleidingsmogelijkheden via onze Agrifirm Academy

Expertisecentrum Bloembollenteelt & Agrifirm - GMN

Expertisecentrum Bloembollenteelt is de zelfstandige proeftuin van Agrifirm-GMN. Wij voeren toegepaste praktijkproeven en onderzoeken uit ten behoeve van de bloembollenteelt en akkerbouw in opdracht van fabrikanten en telers. Op meerdere locaties in Nederland wordt samen met producenten, toeleveranciers en teelttechnisch specialisten onderzoek gedaan naar nieuwe teeltechnieken, biologische en geïntegreerde gewasbescherming en bemesting. Innoventis is GEP en TNG gecertificeerd.

Agrifirm – GMN is actief en toonaangevend op het gebied van onderzoek en advies in de agrarische sector en in de bloembollen in het bijzonder. Wij bieden een kwalitatief hoogwaardig en uitgekiend assortiment van gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en meststoffen. Door dit alles te verbinden met een sterke service richting onze klanten, hebben we een leidende positie in de bloembollenteelt weten te realiseren.

Ben jij onze nieuwe collega die het verschil maakt?
Dan ligt er een mooie carrière voor je in het verschiet bij Agrifirm-GMN! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fabiënne de Bruin op 06 – 12 68 82 28.

Solliciteren kan via onze website of andere portals; graag via de sollicitatiebutton. Je reactie (cv en motivatie) kan je richten aan Fabiënne de Bruin.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoewel we het aanbod van hulp waarderen, accepteert Agrifirm geen ongevraagde cv's van wervingsbureaus. Alle cv's die door wervingsbureaus worden ingediend bij Agrifirm via e-mail, internet of rechtstreeks zonder een geldige schriftelijke overeenkomst worden beschouwd als eigendom van Agrifirm. Er worden geen kosten betaald indien de betreffende kandidaat wordt aangenomen door Agrifirm.

Waarom werken bij Agrifirm?
Bij Royal Agrifirm Group zijn we gepassioneerd door landbouw. We willen het verschil maken, zorgen voor de toekomst en ambitieuze doelen halen. Samen kunnen we de beste zijn en wereldwijd relevante impact creëren. Bij Agrifirm werk je mee aan een verantwoorde voedselketen voor de toekomstige generaties.
Agrifirm - GMN

Algemeen:
Telefoon 088-4747000
E-mail info@gmnbv.nl

Bestellingen:
Telefoon 088-4747000
E-mail bestellingen@gmnbv.nl

Verkoop binnendienst:
Telefoon 088-4747097

Financiën:
Telefoon 088-4747098

Postbus:
Postbus 21
2215 ZG Voorhout

BTW nr: NL008275798B01
KvK nr : 37055650

K  w  a  l  i  t  e  i  t     b  e  w  e  e  g  t     o  n  s  !