Medewerker Verkoop Binnendienst locatie Zwaagdijk(/Voorhout)

Medewerker Verkoop Binnendienst locatie Zwaagdijk(/Voorhout)

Streef jij naar optimale klanttevredenheid en uitstekende commerciële resultaten? Heb jij een sterke affiniteit met de bloembollensector? Dan maken we graag kennis met je.

De functie
Als Medewerker Verkoop Binnendienst word je het vaste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met jouw collega’s van de buitendienst vormen jullie een hecht team waarmee je de toegewezen klanten zo goed mogelijk bedient.

Ook ben je verantwoordelijk voor: 
 • Je helpt klanten met al hun vragen bij Agrifirm-GMN door professionele service te bieden;
 • Je draagt zorg voor de juiste vastlegging en verwerking van orders voor onze producten (o.a. gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen maar ook bedrijfsbenodigdheden);
 • Je informeert klanten telefonisch en online en legt alle contacten vast in ons CRM;
 • Je ondersteunt de commercieel adviseurs;
 • Je bent eigenaar van het hele orderverloop. Als je iets signaleert wat niet klopt, los jij het eerst zelfstandig op.
Je komt in het bloembollenteam terecht, wat bestaat uit 8 collega’s op verschillende locaties. Deze vacature is gesteld voor locatie Zwaagdijk (en/of Voorhout). Op locatie Zwaagdijk werk je samen met 4 directe collega’s maar ook maak je dus deel uit van het grotere team in Apeldoorn waar je regelmatig overleggen mee hebt. Je rapporteert aan de teamleider verkoop binnendienst, Teamleider Willem Bartelds.

Profiel
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Een aantal jaren ervaring op het gebied van klantenservice / sales support is een pre.
 • Affiniteit met de bloembollen sector is een pré.
 • Ervaring met geautomatiseerde systemen (SAP, Excel, Word) is een pre.
Dit ben jij!
Je kunt goed luisteren en weet door het stellen van de juiste vragen snel tot de kern van de zaak door te dringen. Jij koppelt een grote mate van klantgerichtheid aan een enorme commerciële drive. Ook ben je in staat om het overzicht te bewaren bij complexe vraagstukken en hectische situaties. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar maakt het liefst onderdeel uit van een team.

Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende fulltime (32-40 uur) functie in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan. Dat alles in een omgeving met een plezierige werksfeer.

Verder biedt Agrifirm-GMN:
 • Een goed salaris
 • Een goede pensioenregeling
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitmuntende opleidingsmogelijkheden via onze Agrifirm Academy
Agrifirm - GMN
Agrifirm – GMN is actief en toonaangevend op het gebied van onderzoek en advies in de agrarische sector en in de bloembollen in het bijzonder. Wij bieden een kwalitatief hoogwaardig en uitgekiend assortiment van gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en meststoffen. Door dit alles te verbinden met een sterke service richting onze klanten, hebben we een leidende positie in de bloembollenteelt weten te realiseren.

Ben jij onze nieuwe collega die het verschil maakt?
Dan ligt er een mooie carrière voor je in het verschiet bij Agrifirm-GMN! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fabiënne de Bruin op 06 – 12 68 82 28.

Solliciteren kan via onze website of andere portals; graag via de sollicitatiebutton. Je reactie (cv en motivatie) kan je richten aan Fabiënne de Bruin.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoewel we het aanbod van hulp waarderen, accepteert Agrifirm geen ongevraagde cv's van wervingsbureaus. Alle cv's die door wervingsbureaus worden ingediend bij Agrifirm via e-mail, internet of rechtstreeks zonder een geldige schriftelijke overeenkomst worden beschouwd als eigendom van Agrifirm. Er worden geen kosten betaald indien de betreffende kandidaat wordt aangenomen door Agrifirm.

Waarom werken bij Agrifirm?
Bij Royal Agrifirm Group zijn we gepassioneerd door landbouw. We willen het verschil maken, zorgen voor de toekomst en ambitieuze doelen halen. Samen kunnen we de beste zijn en wereldwijd relevante impact creëren. Bij Agrifirm werk je mee aan een verantwoorde voedselketen voor de toekomstige generaties. 


LinkedIn
Agrifirm - GMN

Algemeen:
Telefoon 088-4747000
E-mail info@gmnbv.nl

Bestellingen:
Telefoon 088-4747000
E-mail bestellingen@gmnbv.nl

Verkoop binnendienst:
Telefoon 088-4747097

Financiën:
Telefoon 088-4747098

Postbus:
Postbus 21
2215 ZG Voorhout

BTW nr: NL008275798B01
KvK nr : 37055650

K  w  a  l  i  t  e  i  t     b  e  w  e  e  g  t     o  n  s  !