Agrifirm en GMN gaan samen voor innovatie bloembollensector

26 september 2019 08:56 Oplossingen creëren door regionale verbinding en delen van kennis en ervaring
Agrifirm en GMN gaan samen voor innovatie bloembollensector

APELDOORN – Twee leidende toeleveranciers in de Nederlandse bloembollensector gaan samenwerken: GMN en Royal Agrifirm Group. Na een integratietraject neemt Agrifirm het familiebedrijf GMN over en vanaf 1 januari 2020 zal de nieuwe organisatie operationeel zijn. Dick Hordijk, CEO Royal Agrifirm Group, ziet uit naar de samenwerking met GMN, een regionaal sterk bedrijf dat dicht bij de klant staat: “Ik ben trots op de iconische bloembollensector in Nederland. Het is een sector waar ik sterk in geloof, met uitstekend ondernemerschap, maar waar wel uitdagingen spelen.” De ontwikkelingen in de bollensector vragen om één daadkrachtige partij. Het doel is om een belangrijke bijdrage te leveren aan de innovatie van de bloembollensector en reductie van de milieu impact.

GMN-directeur Gerard Top geeft aan: “GMN is ervan overtuigd dat we door deze samenwerking en de investeringen stappen kunnen zetten in het belang van onze gezamenlijke klanten. Eensgezind kunnen wij onze kleurrijke sector nog beter bedienen met onze collectieve aanpak.” Ronald van de Ven, directeur Agrifirm NWE, benadrukt: “Door deze samenwerking ontstaat er een sterke marktgerichte partij met voldoende slagkracht om het verschil te maken. Bundeling van krachten zorgt voor een efficiënte organisatie waarin het belang van de klanten en de uitdagingen van de sector voorop staan.” Voorlopig blijven de huidige werkwijze, locaties en contactpersonen onveranderd. GMN-directeur Gerard Top krijgt de leiding over de nieuwe organisatie.

GMN
GMN is toeleverancier in gewasbescherming, zaaizaden, meststoffen, land- en tuinbouwbenodigdheden voor de professionele agrarische sector. Bij GMN zijn 35 betrokken medewerkers actief. GMN richt zich met haar klanten op het optimaliseren van de teelt op een manier die verantwoord en levensvatbaar is, zowel nu als in de toekomst. Kennisontwikkelingen binnen de bloembollensector ondersteund met o.a. de eigen proeftuin Innoventis is een rode draad in de strategie van het familiebedrijf.

www.gmnbv.nl


Royal Agrifirm Group

Met bijna 3.000 betrokken medewerkers met de ambitie om iedere dag te excelleren, draagt Royal Agrifirm Group bij aan verantwoorde landbouw en veeteelt voor de toekomst. Wij leveren meetbare, relevante en duurzame waarde op het boerenerf, op de akker en aan de voederindustrie. 120 jaar geleden opgericht in Nederland, zijn we nu een toonaangevende, agrarische coöperatie met een internationaal netwerk van dochterbedrijven gevestigd in Europa, Zuid-Amerika, de VS, Azië en een wereldwijd distributienetwerk. Binnen deze regio’s opererend onder de lokale merken: Agrifirm, Nuscience, Nutral, Nutrifarma, Preconex, Cehave Korm, Lusai, Bonda en Oldambt.

Door talloze jaren van mondiaal wetenschappelijk onderzoek te combineren met lokale, specifieke kennis van de agrarische en veevoedersector, bieden wij onze klanten wereldwijd de beste oplossingen voor de uitdagingen waar zij iedere dag mee te maken hebben. Met kwalitatief hoogwaardige diervoeders, premixen, concentraten, mineralenmengsels en additieven voor de veevoederindustrie, producten voor gewas- en teeltverbetering, dier- en gewasspecifieke digitale oplossingen en professioneel advies, bieden we nutritionele oplossingen voor ondernemende veehouders, integraties, voerbedrijven, distribiteurs en teeltoplossingen voor telers. Wij willen de nummer één kennis- en oplossingsgerichte partner zijn voor onze klanten op het gebied van veevoeders, teelten en dier-, plant- en bodemgezondheid.

Better Together | www.agrifirm.com


Agrifirm - GMN

Algemeen:
Telefoon 088-4747000
E-mail info@gmnbv.nl

Bestellingen:
Telefoon 088-4747000
E-mail bestellingen@gmnbv.nl

Verkoop binnendienst:
Telefoon 088-4747097

Financiën:
Telefoon 088-4747098

Postbus:
Postbus 21
2215 ZG Voorhout

BTW nr: NL008275798B01
KvK nr : 37055650

K  w  a  l  i  t  e  i  t     b  e  w  e  e  g  t     o  n  s  !