Vrijdag 28 augustus Relatie- en expertise dag

7 augustus 2020 16:36 RELATIE- & EXPERTISEDAG BREEZAND

Op vrijdag 28 augustus is de relatie- en expertise dag op het Expertisecentrum Bloembollenteelt in Breezand. Er is volop kennis en onderzoek te delen. Zo zijn er de uitkomsten van de proeven in de voorjaarsgewassen te bezichtigen die op de verschillende proeflocaties zijn uitgevoerd. Ook kunt u de proefvelden in zantedeschia en lelie bezoeken. Extra aandacht is er deze dag voor een gezonde start met een gezonde bodem. Diverse groenbemesters zijn ingezaaid en we tonen u wat de voordelen ervan zijn. Er zijn mechanisatiebedrijven aanwezig die grondbewerkingsmachines tonen waarmee de groenbemesters kunnen worden ondergewerkt. Natuurlijk zijn ook weer een aantal van onze partners zoals fabrikanten van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen.

Registratie
Wij verzoeken u zich vooraf aan te melden. Dit houdt verband met de RIVM richtlijnen inzake COVID-19. Aanmelden kunt u via deze LINK.

Licentie verlenging: veiligheid & techniek
Ook bieden we de mogelijkheid om uw spuitlicentie te verlengen voor het thema Veiligheid & Techniek. Hiervoor wordt een specifiek programma gevolgd. Er is een ochtend- en een middagprogramma. Opgave vooraf is verplicht. De prijs voor deze verlenging bedraagt € 35,--. Aanmelden kan via de digitale uitnodiging die relaties ontvangen.

Ook aanwezig
De komende periode zijn we ook aanwezig bij de open dag van Proeftuin Zwaagdijk en ROL (Vledder). Op 15 september organiseren we een relatiedag op onze vestiging in Voorhout.

COVID-19
Tijdens deze dag zullen we diverse maatregelen nemen i.v.m. het corona virus. Hierin volgen we de richtlijnen van het RIVM. We vragen hiervoor uw begrip en medewerking.


Expertisecentrum Bloembollenteelt | Zandvaart 5A, Breezand | info@gmnbv.nl

Agrifirm - GMN

Algemeen:
Telefoon 088-4747000
E-mail info@gmnbv.nl

Bestellingen:
Telefoon 088-4747000
E-mail bestellingen@gmnbv.nl

Verkoop binnendienst:
Telefoon 088-4747097

Financiën:
Telefoon 088-4747098

Postbus:
Postbus 21
2215 ZG Voorhout

BTW nr: NL008275798B01
KvK nr : 37055650

K  w  a  l  i  t  e  i  t     b  e  w  e  e  g  t     o  n  s  !